Har provat många olika recept och även bytt ut en del mot potatismjöl som sägs göra tårtbotten ännu fluffigare men detta recept är enligt mig det bästa, använder alltid detta recept när jag gör vanlig tårtbotten
Jag siktar alltid mina torrprodukter. "Lika delar". Oftast när jag bakar tårta brukar jag använda ett tårtbotten recept som jag tycker är väldigt enkelt och bra
I går prövade jag ett annat tårtbotten recept,annars brukar jag köra 3lika delar. Men jag kollade igenom en gammal tidning och det var ett bröllop reportage med Gunilla Wall,hon som har och jag var tvungen att testa på
Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Smält smöret och blanda ner havregrynen, låt svälla en stund. Skala och skiva äpplena och blanda dem med kanel och strösocker, låt ligga och marinera en stund
De här tekakorna är riktigt goda. Det är samma degrecept som till hönökakorna som jag bloggade om förra sommaren men den här gången gjorde jag portionsbröd istället i form av tekakor