Ibland när jag vaknar tidigt på helgen brukar jag baka något gott bröd och sedan överraska maken med lite nybakat till frukosten (jag sparar min ranson till kvällsmaten istället)
Igår frågade min kollega om jag bakat Det fantastiska brödet. Sedan beskrev hon detta goda och enkla och fantastiska bröd och då var ju jag självklart tvungen att gå hem och provbaka
Gelé-/marmeladgodisar av svartvinbärssaft. För att göra dessa gelé-/marmeladgodisar i lite roligare former så brukar jag använda mig av istärningsformar av silikon i olika former
Greetings from Pennsylvania. Vi har just ätit frukost och ska snart ta en promenad innan vi ska åka till bondens marknad och köpa mat till kvällens middag
Holy moly. Inte visst jag att det var så enkelt att göra rågbröd. Och att det skulle bli så gott. Att äta grymt hälsosamt bröd har aldrig känts så… exalterande
Ola tyckte jag hade bakat ett snyggt bröd idag. Jag kan nästan hålla med (men blygsamhet och en tendens till överdriven självkritik gör att jag inte helt håller med min man), för jag gillar den blå formen jag köpt på Åhléns
Stek fem till sju skivor av baguetten i smör. En svensk klassiker eller en dansk specialare. Små smörgåsar överrösta av goda pålägg med rena smaker i härliga kombinationer
Receptet lånades från Receptfavoriter. se. Bästa lchf-pannkakan hittills. Använde som mjölk Arlas ekologiska lantmjölk (tidigare kallades den väl gammaldags mjölk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.