Ingredienser Portioner. 4 4 port risonipasta 1 liten rödlök 2 huvuden gemsallad (à 80 g) 200 g soltorkad tomat i olja 1/2 dl rostade solroskärnor 200 g halloumiost 1 tsk olja 1 liten vitlöksklyfta Dressing 2 msk olja från de soltorkade tomaterna 2 tsk rödvinsvinäger 2 tsk dijonsenap salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kortpasta 3
Koka pastan mjuk med spänstig, ”al dente”, i rikligt med saltat vatten. Fräs rödlök och vitlök i olivolja i en stekpanna i några minuter utan att det får färg
Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Skala och finhacka vitlöken. Finhacka sardellfiléerna. Fräs vitlöken och sardeller i rikligt med olivolja i en vid kastrull eller traktörpanna
Ingredienser Portioner. 4 Kokosris 4 port basmatiris 400 ml kokosmjölk 2 1/2 dl grönsaksbuljong (vatten och buljongtärning eller fond) 1/2 tsk salt Chiliräkor 250 g körsbärstomater 1/2 kruka gräslök 1 lime 560 g räkor i lake 1/2 gurka 2 dl gröna ärter (2 dl motsvarar ca 125 g) 2 msk olivolja 2 tsk röd currypasta salt Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kortpasta 3
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.