Äntligen fredag och jag bara måste visa denna underbara tårta som min jobbarkompis bjöd på idag. )Det var en underbart god chokladtårta som var toppad med nonstop och runt om hela tårtan hade hon satt kitkat choklad
Ingredienser Portioner. 4 4 port risonipasta 1 liten rödlök 2 huvuden gemsallad (à 80 g) 200 g soltorkad tomat i olja 1/2 dl rostade solroskärnor 200 g halloumiost 1 tsk olja 1 liten vitlöksklyfta Dressing 2 msk olja från de soltorkade tomaterna 2 tsk rödvinsvinäger 2 tsk dijonsenap salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kortpasta 3
Koka pastan mjuk med spänstig, ”al dente”, i rikligt med saltat vatten. Fräs rödlök och vitlök i olivolja i en stekpanna i några minuter utan att det får färg
Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Skala och finhacka vitlöken. Finhacka sardellfiléerna. Fräs vitlöken och sardeller i rikligt med olivolja i en vid kastrull eller traktörpanna
Ingredienser Portioner. 4 Kokosris 4 port basmatiris 400 ml kokosmjölk 2 1/2 dl grönsaksbuljong (vatten och buljongtärning eller fond) 1/2 tsk salt Chiliräkor 250 g körsbärstomater 1/2 kruka gräslök 1 lime 560 g räkor i lake 1/2 gurka 2 dl gröna ärter (2 dl motsvarar ca 125 g) 2 msk olivolja 2 tsk röd currypasta salt Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kortpasta 3
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.