Ingredienser Portioner: 4 Kokosris 4 port basmatiris 400 ml kokosmjölk 2 1/2 dl grönsaksbuljong (vatten och buljongtärning eller fond) 1/2 tsk salt Chiliräkor 250 g körsbärstomater 1/2 kruka gräslök 1 lime 560 g räkor i lake 1/2 gurka 2 dl gröna ärter (2 dl motsvarar ca 125 g) 2 msk olivolja 2 tsk röd currypasta salt Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kortpasta 3:- Rabatt Zeta Casa Di Luca 400 g Mer info Ladda kupong
Pressa vitlöken i en skål och rör ihop med olja, äppelcidervinäger, salt, peppar och persillade. Blanda ihop med resten av ingredienserna och smaka av med lite mer och salt och chilipulver
Det är bland det bästa med att vara ledig. En annan bra sak med att vara ledig är den goda maten du får för dig att du ska unna dig för vi är ju ändå lediga
I samarbete med Cono Sur vineyards & winery är jag inbjuden att delta i en recepttävling. Det är ett av de godaste vita viner jag har druckit och det säger jag inte för att jag är med och tävlar för samtliga middagsgäster blev lika kära i vinet
Supersmaskigt på lite rostat bröd, som dip med gräddfil eller bara som det är till allt grillat. Nästan alltid när vi använder jasminris så byter vi ut lite av vattnet mot kokosmjölk
Men med kryddblandningen blir det lite enklare. Dessa räkor blev väldigt populära och det var roligt att göra lite mer med räkorna än att bara tina dem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.