Low Carb bread/Kesobröd
Sandra Börjesson
Sandra Börjesson
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 56 kilo. Liknar dock mitt LCHF bröd, men kul att kunna variera sig lite. Tyckte nog att detta brödet blev lite 'mjukare' i konsistensen, vilket jag gillade.Kesobröd från bloggen 56 kilo: (Text är kopierad. Så att även de icke svenska bloggläsare ska kunna baka brödet)
  • 3 ägg
  • 1/2 liten burk keso
  • 1 dl
  • 5 msk
  • 1 msk fiberhusk
  • 4 msk kruskakli
  • 3 tsk bakpulver
  • 1 nypa salt (Det går även att ha i 1/2-1dl hackde nötter/frön. Jag hade i lite pumpa-och solroskärnor)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.