Ni som följer mig på instagram – @kryddburken såg igårkväll bilder på pirogerna jag gjorde och självklart ska ni få recept på fyllningen som bara är sååå god
Men dessa vegetariskapirogerna passar många och därför får de en egen bloggpost. Pensla till sist pirogerna med lite olivolja och strössla över lite havssalt
M. i. n. y. a. f. v. o. r. t. g. e. j. ä. l. d. J. b. å. p. c. h. ,. k. m. s. u. R. E. C. P. T. 4. ö. F. 1. 2. O. é. S. &. G. Ö. K. L. V. 0. A. w. t M. d l
Idag blir det piroger, med lite fuskhjälp. Meatless Monday. Jag tycker det är så nimt med färdig smördeg att jag i princip aldrig gör egen från scratch (speciellt inte nu med två små
Vegetariska biffar. Tomt kylskåp, riktigt tomt, så det fick bli en storhandling i dag. Fick med mig hjälp i form av dotter, men fick muta med fika på Stålboms konditori
En favorit, lätt och smidig att göra. Rullen kan stå förberedd och klar för ugnen. Frasig och nygräddad kan den sedan serveras till kallt kött på buffén likaväl som till stekt- lax, kycklingfilé eller till stekt oxfilé med en portvinssås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.