Då tycker jag att ni ska testa att göra lompe. Lompe är ett norskt tunnbröd som antingen äts som det är med smör, viras runt en korv eller varför inte fylla och använda tunnbröden som wrap/tortilla
Men jag blev väldigt glad för det för då fick jag chansen att baka potatisbröd. Jag har varit sugen på att testa potatisbröd i evigheter, och med all rätt - brödet blev saftigt och gott och fick en kalljäst karaktär - helt superbt
Värm en stor stekpanna och grädda lomperna ungefär två minuter på varje sida. Bubblar lomperna upp under gräddningen så tryck hål på dem med en stekspade
Potatisbröd i långpanna. 6 November 2017 •. 21. 27 •. Matbröd. •. Permalink •. 0. Enda sen första gången jag provade att baka med potatis i degen så blev jag kär
Men det hela slutade bland annat i en grönsakssoppa och ett potatisbröd. Receptet på potatisbrödet hittade vi i en av våra favoritböcker, Soppor, bröd och röror av Lisa Eisenman Frisk och Monica Eisenman
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.