Den står där i kylskåpet och blir ompysslad och matad som vilken liten familjemedlem som helst. Den ska vara ren men får inte finnas något dismedelrester kvar så var extremt noga med att skölja ur den
Tre torsdagar framåt kommer jag att sammarbeta med spel- och filmbloggen spelochfilm. Låt sedan resten av chokladen smälta i den varma chokladen, (ett sätt att fusk-temperera choklad för att få den glansigare)
Boken innehåller en mängd vackra och goda recept som verkligen är precis vad titeln antyder, anpassade för svenska kastruller, men smakar medelhav hela vägen
Toppa med rödlök, citronklyfta och svartpeppar. Toppa med gräslök. Skär kumminosten i tärningar och förvara i lufttät burk i kylskåp, kan göras två dagar i förväg
Drinklistan var spännande med många intressanta ingredienser och det var inte helt lätt att välja, Håkan fick en släng av beslutsångest och beställde i ren panik ett säkert kort - Thai Coffee
Receptet räcker till en lättare måltid för fyra personer, som en ordentligt mäktig måltid för två - eller varför inte skära rågbröd i än mindre bitar, toppa med salladen och löjromen, och servera som snittar till ett glas kallt, vitt vin
Vilka ljuvliga dofter som spred sej från ugnen, då jag gjorde denna ostlåda med både feta- och västerbottenssost samt lök, zucchini och en näve färsk basilika
Några symtom som personer avhjälper eller läker helt med ren och läkande kost. ”Jag känner mig lättare, klarare, starkare, piggare, mer harmonisk, friskare, mer målmedveten
Dela degen i baguetteform eller frallform med hjälp av en smal pinne. DAG 1Gör poolishen genom att vispa 1 kg vetemjöl, jäst och vatten i en stor skål tills du får en pannkaksliknande konsistens. Täck skålen med en bakduk och låt jäsa i rumstemperatur i 12–16 timmar. DAG 2Efter 12–16 timmars jäsning har poolishen förhoppningsvis dubblerat sin volym och doftar ljuvligt. Gör en urgröpning mitt i och häll i poolishen från dag 1 samt havssaltet. Blanda och knåda degen tills den släpper från bordet (det behövs ingen autolys eftersom 66 procent av mjölet redan har fått vila i 12 timmar tillsammans med vattnet). Forma degen till en boll och låt den vila under en bakduk i 30 minuter. Lägg degen i en plastlåda med en bakduk emellan och låt den stå i kylen 12-48 timmar. Sätt ugnen på 260 grader och plocka ut degen från lådan försiktigt på ett mjölat bord
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.