Starta och mata din surdegsgrund
Bonsmammans Bak
Bonsmammans Bak
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 200 g fint rågmjöl
  • 100 g rårivet äpple
  • 2-3 dl
  • 40 graders vatten
  • 200 fint rågmjöl
  • 2 dl
  • 40 graders vatten
  • med
  • och
  • 200 g rågmjöl
  • med
  • 2- 3 dl
  • 40 grader ljummet vatten
  • och
  • 100 g rårivet äpple
  • Tillsätt
  • och
  • 200 g rågmjöl
  • och
  • 2 dl
  • 40 grader ljummet vatten
  • 100 g av
  • 120 g fint rågmjöl
  • 200 g ljummet
  • 60 g fint rågmjöl och
  • 100 g vatten

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.