Lägg rödbetorna i en ugnsform och häll på lite olivolja och smaksätt med salt, peppar och timjam (om du använder färsk timjam så tillsätt den först efter röbetorna kommit ur ugnen)
Skala och skär rödbetorna i bitar. Ett paket fetaost. Häll över rödbetorna i en skål (det är sådant här jag skulle vilja ha en skål i keramik till, mamma), häll över en matsked honung och en matsked balsamicovinäger
Spola rödbetorna i kallt vatten och gnid av skalen. Skär rödbetorna i bitar. 1 kg färska rödbetor. 1150 g fetaost el Apetina® vitost. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 kg färska rödbetor 1 färsk gul lök 4 dl rucola 2 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja ½ tsk flingsalt 150 g fetaost el Apetina® vitost 1 dl svarta oliverGör så här Koka rödbetornamed skalet på i vatten tills de är mjuka, 20-30 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.