Vi startar veckan med en vardagsfavorit. Vegetarisk pastasås av morot, ingefära och matgrädde. Rund och god i smaken, snabbfixad och det går fint att göra en 3 dubbelsats och använda resterna i en vegetarisk lasagne
MalmöMan kan ligga hoprullad i fosterställning och fråga sig varför inte livet kan vara enkelt. Men när man är färdig med sin självömkan, när hjärnan inte kan hitta på fler negationer eftersom man börjar tänka
Det här receptet har jag fått av min kompis Liv som jag bodde granne med när jag växte upp. Liv har alltid varit duktig på att baka, och när vi har vårt traditionella julfika tillsammans brukar hon bjuda på den här saffranscheesecaken
Vad har hänt, ett bakrecept på bloggen. Jag är ju inte överförtjust i kakor riktigt. Men efter att ha vart ute och snöskovandrat hela dagen kändes det helt rätt med lite sött
Foto. Mia  465 kcal/port med pasta utan parmesan(100 g okokt pasta är 360 kcal) 195 kcal/port utan pasta och parmesan 31 kcal/ 1 msk parmesan 4 port  3 st stora morötter 2 burkar krossade tomater 1 gul lök 1 vitlöksklyfta 1 tsk olja 1 buljongtärning 2 ½ dl matlagningsgrädde 15% Salt & peppar 3 msk persilja Ev
Nu har jag kommit hem efter min Vipassana och varit hemma ett tag. Har inte orkat skriva, på något sätt så har prioriteringarna blivit annorlunda och det har varit svårt att skriva ner alla upplevelser och att minnas tillbaka men jag har försökt minnas dag för dag eftersom vi ju inte fick anteckna under de 10 dagarna
Kött och broccoli värms snabbt i stekpannan. Inget ska förgås. Ät dina rester utan att lida. Rester av förrgårdagens mat är sällan roliga, men med små medel kan de bli basen i alldeles utmärkta maträtter
Raw Morotspasta med Panerade Avocadoklyftor i en ring av vackra gulbetor. Morotspasta. Lägg den avrunna morotspastan på salladsbladen och toppa med tomater och lök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.