Först o främst måste jag tacka, jag är så rörd av de fina kommentarerna från detta inlägg. HÄR. så tusen tack fina bloggläsare de orden värmde ska ni veta
Kokosolja till stekning. Recept. Hallon till topping. Toppa med valfritt tillbehör och njut. Idag tillsammans med den nya kokoskvargen som är galet god, kunde smakat lite mer kokos men det fixas ju lätt med lite kokosflingor
Arbeta ihop till en deg (använd gärna elvisp med vispar eller köksmaskin så går det snabbt). Men om du ändå tagit för mycket mjöl så kan du tillsätta mer vatten för att få ihop degen
Tillsätt äggen, strösocker, sirap och vaniljsocker. (Kastrullen ska INTE värmas på något mera under resterande delar av receptet men jag använder den för att blanda ihop resten av ingredienserna för att slippa diska fler kärl
Ta bort kastrullen från värmen när nästan allt smöret smält och rör tills allt smör smält. Lägg i den vita chokladen i bitar och rör tills all choklad smält och tills det blir en jämn smet
Påskägg till barnen ska fyllas, mat ska inhandlas, tvättid ska passas, en runda i träningsrummet är önskvärd och så ska jag försöka hinna lägga ut receptet på supergott fröknäckebröd med lakrits som jag bakade i gårkväll
Låt det stå framme i rumstemperatur tills smöret blivit rumsvarmt. Vispa till en jämn smet. Använd gärna elvisp med vispar som du kan använda genom hela receptet
Tillsätt havregryn, strösocker, vetemjöl, bakpulver och vaniljsocker. Rör om till en jämn smet. Grädda rabarberpajen mitt i ugnen i 150°C i ca 45-50 minuter tills pajen fått fin färg, ta inte ut den för tidigt för då blir den inte lika knäckig och god
Smält försiktigt på svag värme tills drygt hälften smält, ta bort kastrullen från värmen och rör sedan om då och då tills allt har smält och det blir en jämn smet
Pulsera samtliga ingredienser till kakbotten i en matberedare till en smulig massa. Mixa sedan nötterna tillsammans med resten av ingredienserna till fyllningen i en matberedare till en jämn och slät blandning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.