Efter önskemål kommer nu en steg för steg beskrivning på hur jag gör pioner i sockerpasta. Det finns såklart olika sätt att göra dem på och utseendet på riktiga pioner varierar ju väldigt mycket så inget sätt är fel sätt skulle jag säga
– Hur sjutton får man in den i diskmaskinen. Men, visst kan det hända att man misslyckas katastrofalt och då finns det några knep Bertil från GrillSymbol lärde mig
En surdeg håller hur länge som helst om man bara friskar upp den emellanåt. Som sagt tidigare så mixtrar jag en hel del förnärvarande med surdeg och jästmängder i både bullar och bröd och försöker lära mig så mycket det bara går av de som kan
Beror på hur du vill ha konsistensen på potatisen i gratängen. Säsongen för potatis är i antågande men det är inte därför jag gör inlägg om potatisgratäng idag
så kan jag bjuda på en drink på vit glögg. Den blev så grymt god. Vi använde Dufvenkrooks vita Hjortronglögg, men vill man inte ha så stark drink kan man ta lättglögg
Jag vet att jag har bloggat om såväl hamburgare som om coleslaw tidigare , menden coleslaw vi gjorde lördags i kväll slog alla tidigare med hästlängder
Helgerna i maj ger inte överdrivet många tillfällen för matlagning. Igår, en ganska typisk majlördag, ordnades det med båtboj i hamnen i stan och åktes sedan upp till landet för några snabba ärenden
Jag lovar er att om ni någonsin tänker bjuda era vänner på en mexikansk kväll eller bara vill visa huren riktig taco smakar, så har ni här recepten på succén
Ja det har jag egentligen alltid frågat mig. Här har vi en oerhört god tomatsoppa innehållande. vatten. Man börjar med att steka lök och bacon i en hög kastrull
Jag hittade en jättebra tutorial på hur man gör när man täcker tårtor på Panduros hemsida. Passa på, det märket var verkligen jättebra, lätt och smidig sockerpasta att jobba med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.