Tillagning. 1. Dressingen. Lägg vitlök och ingefära i en kopp. Finhacka chilin och tillsätt denna. 2. Häll i fisksås, honung, limejuice, vinäger, olja, vatten och sesamolja
Hej på er. Här går tiden så galet fort så jag hinner inte riktigt med allt som jag önskar. Men i söndags fick jag till ett löparpass som gjorde mig så galet nöjd
Blanda färs och aromat och rulla till en rulle som läggs i smörpapper. Lägg i frysen. Rullen skäres halvfrusen/frusen och stekes, läggs sedan i botten på en form
smör. 1äggulor. 1vatten. 1citronsaft, färskpressad. 1salt1. Smält smöret. 2. Värm ägg och vatten i vattenbad. Fyll en större kastrull till hälften med vatten och placera en mindre kastrull inuti den större
Vietnamesisk glasnudelsallad. //Malin Vietnamesisk glasnudelsallad. Jag kan, utan att överdriva, säga att jag skulle kunna äta denna salladen flera gånger i veckan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.