Skala och skiva päronen tunt. Vispa ägg och socker. Dofta över ingefära och kanel efter tycke och smak. Strö sist över pärlsocker, hackad mandel och solrosfrön
Tvätta och finriv skalet på limefrukten. Skär fisken i mindre bitar och lägg i en ugnsfast form. Pressa saften ur limenoch citronen och häll skal och saft på torsken
Tina och skala räkorna. Blanda dessa med rivet skal och juice av 1/2-1 lime, riven ingefära och flingsalt. Skär eventuellt bort kanterna på 4 toast och rosta eller stek. Rivet skal och juice av 1/2-1 lime
Dekorera med tunt skivad kiwi eller limeoch eventuellt lite limezest. Key Lime Pie. Idag får ni recept på en krämig, vegansk, naturligt sötad, glutenfri och fantastiskt god efterrätt
Tillsätt vispgrädde, vetemjöl och rivet skal och saft av citron ochlime. Det är en både syrlig,söt och krämig dessert som får smaklökarna att hoppa av glädje
Skär päronen i bitar och fördela över smeten i formen. Smöra och bröa en form, jag tog en springform med diametern 24 cm. Rör ner 3 dl vetemjöl och 1 tsk bakpulver. Skala och kärna ur 4 stora päron. Grovriv 100 g mandelmassa och strössla detta över päronbitarna. Stöt 1 tsk kardemummakärnor i morteln och strö det på toppen av kakan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.