Dessa små och söta pajer var riktigt goda. Finriv citron skalet och pressa ut saften. Koka upp citronskal, citronsaft, 1 dl socker och smör tills allt har löst upp sig. Vispa ägg och 1 dl socker poröst
Det här var ett första försök och det lär bli många fler. Jag har alltid varit barnsligt förtjust i citronmarängpaj, men är den spetsad med massor av passionsfrukt då går jag i spinn
Ute i vildmarken tar man vad man har och denna gång blev Öringen en aning asiatisk. Men med en bit folie, en gaslåga och en grill kommer man väldigt långt
Key Lime Pie är en storfavorit som både är söt och syrlig på samma gång. När jag var och kikade i vår lokala butik hade de så otroligt billig lime billig att jag inte kunde motstå att shoppa med mig en stor påse
Skär fisken i mindre bitar och lägg i en ugnsfast form. Tvätta och finriv skalet på limefrukten. Pressa saften ur limen och citronen och häll skal och saft på torsken
Tina och skala räkorna. Blanda dessa med rivet skal och juice av 1/2-1 lime, riven ingefära och flingsalt. Skär eventuellt bort kanterna på 4 toast och rosta eller stek. Rivet skal och juice av 1/2-1 lime
Är just nu på semester i Övik och hälsar på svärfamiljen. ) Söt, syrlig och även snål på kalorier. Blanda alla ingredienser till degen och tryck ut i en pajform
Vi är i Valliden just nu och bor i husvagn hos svärmor och svärfar. Skala och skär rabarbern i bitar. Koka upp rabarber, jordgubbar, delad och urskrapad vaniljstång med syltsocker
Idag får ni recept på en krämig, vegansk, naturligt sötad, glutenfri och fantastiskt god efterrätt. Jag har alltid tyckt om de sura godisarna, saker med citrussmak och så vidare
Lite sött och lite surt det är ju en väldans fin kombination det. Och när det är sådär löjligt enkelt att man med de två sakerna få en himlans god efterrätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.