Pensla den ljusa sidan av Libabröden med oljan. Fördela hälften av först chilisås, sedan riven ost, mozzarella och toppa med torkad basilika på de två Libabröden
Det här med att göra pizza på färdiga bottnar typ på tortillas, tunnbröd osv. har för mig känts lite som att fuska tidigare, jag sätter något av en ära i vår ständigt återkommande fredagspizza
Lördag 6 februari 2016. Vi misstänker många laddar för 100% mellomys ikväll och första deltävlingen går visst av stapeln i vår grannstad Göteborg men vi kommer inte att sitta i publiken
Libapizza med hummus, stekt halloumi, avokado & granatäpple. Kan vi prata om min besatthet av hummus. Jag hoppas sannerligen inte att ni har tröttnat på mina recept med hummus
Trötta efter en jobbdag blev det en favorit i repris på tallrikarna, en snabblagad libapizza toppad med kallrökt lax, pepparrotskräm och ruccola, en så kallad ”Sjökaptenen”
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.