Pensla den ljusa sidan av Libabröden med oljan. Fördela hälften av först chilisås, sedan riven ost, mozzarella och toppa med torkad basilika på de två Libabröden
Servera direkt libapizzorna med några färska blad basilika samt rucculla på toppen. 116 fina svarta oliver, ex kalamata, med eller utan kärnor. En snabb sås kan röra ihop av 1,5 dl tomatpuré blandad med en pressad vitlök, 2 msk olivolja, 0,5 krm svartpeppar och 1 krm salt
Avsluta med att ringla över lite tryffelolja och lyckan är gjord. Toppa pizzorna med vedrökt sidfläsk, lite salladsmix och avsluta med att ringla över olivolja smaksatt med tryffel
Ingen receptmånad utan en libapizza. Lägg på den rivna osten och toppa med skinkan. Toppa med Ruccola. Servera gärna med ett stort glas Cola Zero med is
Trötta efter en jobbdag blev det en favorit i repris på tallrikarna, en snabblagad libapizza toppad med kallrökt lax, pepparrotskräm och ruccola, en så kallad ”Sjökaptenen”
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.