Tycker att dessa är godare än "vanliga" våfflor. LCHFVåfflorRecept för ca 7-8 våfflor4 Ägg1 dl Mjölk2 dl Grädde2 msk Fiberhusk50 gram smält Smör1 tsk Bakpulver1 tsk SaltLite vaniljpulverVispa ihop alla ingredienser och låt stå några minuter så fiberhusken hinner svälla lite. 50 gram smält
Ugnspannkaka LCHF. Ugnspannkaka LCHF. 5 dl mjölk/grädde (jag hade väldigt lite grädde hemma men jag tror det hade blivit gott med hälften mjölk och hälften grädde). 0,25 dl Bake pro. 5. Grädda mitt i ugnen i ca 50 minuter Ingredienser. 5 dl mjölk/grädde (jag hade väldigt lite grädde hemma men jag tror det hade blivit gott med hälften mjölk och hälften grädde). 0,25 dl Bake pro
500 g köttfärs (blandfärs, nötfärs eller lamm, bestäm själv). Rosta i ugnen tills att de är gyllenbruna (i ungefär 25-30 minuter). Låt koka upp, dra ner värmen och låt puttra i 15 minuter. 500 g köttfärs (blandfärs, nötfärs eller lamm, bestäm själv)
) Smörj våffeljärnet med en klick smör och grädda våfflorna tills de blivit frasiga och gyllenbruna. Lägg de färdiga våfflorna på ett galler så de behåller fraset
Gjorde en ny laddning våfflor till frysen häromdagen, perfekt att ta fram och rosta på morgonen. Mixa ihop alla ingredienser till en jämn smet, låt stå en stund och grädda sedan våfflorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.