Hetta upp oljan i en stekpanna (gärna keramisk) och stek små plättar eller större pannkakor. Här kommer älskade syster-yster med familj äntligen hem till oss och käkar och myser fredagsmys
Bred toppingen på våfflorna och lägg ihop och grädda i våffeljärnet tills osten smält. se på instagram och hashtagga det #56kilo Ingredienser. se på instagram och hashtagga det #56kilo
Klika ut på plättarna och garnera med resterande lingon. Hetta upp en panna med oljan och dra ner till 50%. Klicka plättar (ca 1/2 dl smet) i pannan och stek dem ca 5 minuter på varje sida. Vispa grädden och rör ner 3/4 dl lingon. se på instagram och hashtagga det #56kilo Ingredienser. se på instagram och hashtagga det #56kilo
Vispa ihop ingredienserna till pannkakorna. Vänd pannkakan, sänk värmen till strax under medel och lägg omedelbart på riven ost och skinkskivor eller strimlad skinka
De godaste av alla pannkakor, plättar och våfflor här på bloggen är mina kvargplättar tycker jag. Jag använder BSN Vaniljprotein och Lindahls sockerfria vaniljkvarg
Jag äter ägg varje dag och gärna en omelett till middag. Efter år som matmissbrukare och år som nykter matmissbrukare och givetvis genom mitt yrke som kostrådgivare så har jag ju lärt mig mycket om hur det vi stoppar i oss påverkar matbeteendet och våra hormoner (som ju styr hur vi äter)
Jag äter ägg varje dag och gärna en omelett till middag. Efter år som matmissbrukare och år som nykter matmissbrukare och givetvis genom mitt yrke som kostrådgivare så har jag ju lärt mig mycket om hur det vi stoppar i oss påverkar matbeteendet och våra hormoner (som ju styr hur vi äter)