I fredags blev det sedvanlig fredagspizza. men emellanåt blir det alltså fredagspizza. Maken gjorde en kanondeg som blev perfekta pizzabottnar, men jag testade också något nytt, pizzabotten utan mjöl
Serveras med en grönsallad till. Här är receptet på min första LCHFPizza. Nästa gång ska jag inte ta extra bakpulver, eftersom jag föredrar tunna och frasiga pizza-bottnar
Blomkålspizza har jag funderat på att testa länge. Blomkålspizza(botten). Jag hade tomatpuré, parmaskinka, salami, rödlök, mozzarella, riven pizzaost och oregano
Det blir mycket grönt med LCHF så att investera i en salladscentrifug är riktigt smart. Lägg salladen i en skål, strimla mozzarella, paprika och basilika och strö över
Blanda i en stor bunke den kokta bönpastan med salladen och stekpannans innehåll. Detta är ett snabblagat recept som är liberal LCHF och innehåller 32g fett, 31g protein och 14g kh (varav 4g sockerarter) per portion
Fyllningen på en pizza är ju oftast riktigt bra ur LCHF-synvinkel. En lite annorlunda Pizza Det var inte ofta jag köpte hämtpizza, innan jag gick över till Lowcarb
Bred ut på ett bakplåtspapper till en fin rund pizza from bred ut tomatsås & toppa med skivade champinjoner, riven ost, skivad mozzarella med mera eller vad man nu vill ha på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.