1. Värm ugnen till 225° med grillfunktion på. 2. Lägg paprikorna på ett galler på en plåt och grilla dem ca 5-7 min på varje sida, tills skalet svartnar
Här kommer nästa recept från förra helgens buffé. färskostfyllda plommontomater. ). Vill du så kan du så klart använda färdigköpt smaksatt färskost, jag valde dock att köpa en neutral färskost som jag sedan smaksatte själv
Jag har fått många bra recept och tips ur boken LCHF för tjejer av Cathrine Schück och det som jag testat senast är ärter smaksatta med mynta och citron samt fetaost
I den här salladen har jag inspirerats från Marockos färgglada mat och gjort en sallad med en smakrik dressing och söta dadlar som bildar en ljuvlig smakupplevelse ihop
Vad passar bättre än en god sallad dessa varma sommardagar. Kycklingsallad. sallad. Blanda ihop allt på ett fat eller låt alla blanda ihop sin egna sallad
I natt vaknade jag med värsta halsontet och frös som bara den trots nästan 22 grader i sovrummet. Jag försökte somna om men det gick si så där, jag slumrade små korta stunder men strax efter fem klev jag upp
Jag kickar igång denna veckan med att bjuda dig på recept på melonsallad som många frågat efter. Den här salladen är så galet god till just grillat så klockorna stannar