LCHF citronfromage med lakritsflarn
Sockertjocken - Formtoppa med LCHF
Sockertjocken - Formtoppa med LCHF
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 blad gelatin
  • 4 äggulor
  • 3 msk sukrin
  • 1 citron, skal och saft
  • 3 dl vispgrädde
  • 12 st
  • 3 äggvitor
  • 50 g smör
  • 2 msk sukrin
  • 1 tsk kokosmjöl
  • mjöl
  • 3/4 dl mandelmjöl
  • 1 tsk lakritspulver
  • lakritspulver
  • flingsalt
  • och
  • 175 grader och bred ut tunna flarn på bakplåspappersklädd plåt. Pudra över lakritspulver och strö över lite flingsalt. Grädda 6-8 minuter och låt sedan torka i ugnen, med luckan på glänt i 40 minuter Ta ut och låt svalna och förvara i burk med lock.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.