För att piffa till tillvaron denna gråa dag, lagade jag en färgglad lunch med tropiska smaker. Laxen penslade jag med sötsur chilisås och panerade sedan i kokosflingor - och det blev över förväntan gott
Ingredienser Portioner. 4 8 tortillabröd 400 g laxfiléer salt peppar ca 200 g räkost (mjukost) isbergssallad 1 mango i tärningar ev färsk koriander Lägg till i inköpslistan
Förra fredagen gjorde jag en ganska spicy laxtacos och här kommer receptet. Det bästa med att sommarjobbandet dragit igång är att den underbara helgkänslan blir ännu starkare
Det var jättegott, även barnen åt med god aptit. Jag vet inte om jag skulle säga att det smakade tacos, men det var fräscht och mumsigt med en smak av chili och lime
I torsdags när jag hade Ida och Frida på middag bjöd jag på Laxtacos. Inte speciellt avancerat men det blev väldigt gott med morot- och koriandersalladen till
Fast med en ny tappning. När Buffé-tidningen kom ut med sitt femte nummer för iår så kunde jag inte sluta dregla över en rätt som var med i tidningen, nämligen deras fish tacos gjord på lax
Riv ost, hacka grönsaker och mixa avocado med turkisk yogurt, pressad vitlök och kryddor. Strö tacokrydda på laxen, in i ugn på 175 grader ca 20 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.