Lägg ett salladsblad på undre delenoch toppa medpulled Oumph, en ostskiva ochpicodegallo. Smaka av med salt och peppar och massera kålen ordentligtmedhänderna
Idag ska jag och dottern ha en liten lunchdejtmed pappan i huset för uteserveringar är verkligen något av det bästa med sommaren, och faktiskt en stor del av varför just dennaårstiden är min favoritårstid
Smaksätt med salt och peppar. Smaka av med pressad limesaft. PicodeGallobetyder tuppens näbb och är Mexikos nationalsås som passar till texmex, grillat och på buffé
Pulled salmon, bönröra, limeyoghurt, citronpicklad rödlök, avokadodressing, salsa och jalapenos. På något sätt kan jag ändå se det positiva i att vi har skitväder här i Skåne (och jag vet att det är samma på många håll) – det ÄR ok att sitta i morgonrock uppkrupen i soffan och inte behöva stressa till stranden, fixa grillmiddagar med vänner etc, dammsuga upp insläpad sandstrand och gräs m
10,5 dl hackad färsk koriander. 11 krm svartpepparTärna tomater, hacka lök, jalapeno ochkoriander samt blanda med limejuice samt olivolja och smaka av med salt samt vitpeppar
1½ kruka färsk koriander. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 4 tomater 1 röd chili 1 silverlök ½ kruka färsk koriander saft av 1 lime ½ tsk salt
Dela laxen i små bitar ochfördela på tortillabröd med avocado&mangosalsa och sweetchilidressing. Ja vad ska jag kalla denna laxrätt, gjorde lax i ugnen, med röksmak( röksmak finns ju på flaska)
De har kommit ut med tre olika rätter och jag fick den indiska varianten medpulled salmon. Så det jag fick komplettera med var lax, färsk spenat och yoghurt
Blanda denfinhackade mangon, tomater, lök ochkoriander i en skål. urkärnad och finhackad röd chili. Tillsätt limesaft, olja, vitlök, salt och finhackad chili och blanda om ordentligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.