Laxrulader med torskfärs och gräddkokt fänkål
Coop
Coop
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g tunt skivad färsk laxfilé
  • 0,5 tsk salt
  • 0,5 tsk svartpeppar
  • 1 zucchini, hyvlad tunt på längden
  • 0,5 finhackad gul lök
  • 2 finhackad vitlöksklyftor
  • 1 msk smör
  • 200 g torskfilé, i bitar
  • 3 msk grädde
  • 2 tsk potatismjöl
  • 1 msk finhackad dill
  • 0,5 tsk salt
  • 0,5 tsk svartpeppar
  • 2 msk smält smör
  • 2 finhackade schalottenlökar
  • 1 msk smör
  • 1 msk dijonsenap
  • 2 dl fiskbuljong av fond eller tärning
  • 2 dl grädde
  • 2 fänkål, i klyftor
  • 750 g pressad kokt potatis
  • 80 g laxrom, eller löjrom
  • 4 kvistar dill på kvist
  • 1 citron, i klyftor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.