Smaksätt spenatenmed salt och peppar och gärna lite riven muskotnöt. Lägg äggen i en kastrull med vatten, koka upp och låt sjuda långsamt i fem minuter
Skölj ur stekpannan och bryn löken i lite smör när den fått lite färg, lägg i spenatenoch låt den fräsa några minuter salta och peppra häll på grädden och låt den koka in, smaksätt med pressad citron och muskot
Denna kylväska var sprängfull av kylklampar ochmakrillfiléer, såväl färska sådana som rökta. Min man och jag var enhälliga i beslutet att det som skulle passa bäst till var en krämig potatissallad
Krydda med salt, peppar och ev lite muskot. Stuvad spenat, panerad fisk och ägg. Här är en klassiker från när jag var liten och som man fick när man bodde hemma
Hittade ett recept på nätet, men hade inte grön el röd currypasta, så då blev det en egen variant med vanlig curry, ingefära och krispig chilirödkål som tillbehör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.