En fiskgratäng får ni idag, en med lax, krämig citronsås och mos smaksatt med dill och citron. Helt och hållet är receptet från fruns egna hjärna, litte sånt och litte sånt ihop med det mest perfekta gratängmoset som någonsin sett dagens ljus - och voilà - en fiskgratäng var skapad
Lite frys- och kylskåpsrensning resulterade i en riktigt god gratäng med milda, goda smaker. 4 portioner 4 portionsbitar lax 2 dl creme fraiche 1,5 dl grädde 150 gram färskost med
Servera den gärna med en sallad på rucola med lite olivolja och vinäger. 1Häll blandningen över laxen och räkorna och toppa med riven parmesanost. 1Garnera gratängen med färsk basilika
Vi lagade denna i Omnian men det går förstås bra i vanlig ugn också. Jättegott. Fyra portioner4 laxfileer1 burk creme fraiche tomat och basilika1 dl vanlig creme fraiche2 dl grädde4-5 msk röd pesto1 påse riven västerbottenostLite svartpepparLägg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.