Sätt in ribsen i mitten av ugnen medan du förbereder grönsaker/rotfrukter och potatisen. Täck med plast om biten ligger i form, sätt in i kylen och låt gärna dra någon timme
4 bitar laxfilé à ca 200 g 12 cocktailtomater Saften av ¼ citron 1 msk olivolja Nymald svartpeppar 2–3 färska timjankvistar + extra till garnering 100 g sockerärter 100 g gröna bönor 100 g frysta gröna ärter 50 g frysta bondbönor 1 liten skivad purjolök
Pensla brödet med olivolja. 3) Lägg alla ingredienser till laxburgarna i en bunke och mixa med stavmixer till en slät färs och låt den vila lite. 5) Skölj och skiva alla grönsaker och bröd
Värm en stekpanna med lite matfett eller olja. Det tar ungefär 30 minuter att få klar denna variant av ugnsbakad falukorv med tomatsås och grönsaker. 1 medelstor morot. Skär sparrislängderna i 1 cm breda bitar, skala moroten och grovriv den – blanda ned sparris och morotsriv i den djupa tallriken tillsammans med tomatkross, tomatpuré, grovhackade basilikablad samt salta och peppra lätt. 1 medelstor morot
Krydda med salt och svartpeppar och ställ in formen i ugnen igen och stek fisken tills den är klar. Lägg i grönsakerna i formen, pressa på citron och salta
Lägg grönsakerna i en långpanna och krydda med chiliflakes, basilika , timjan och svartpeppar. Strimla grönsakerna, dela dem i bitar, dela lök och vitlök i bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.