Fisk och Skaldjur,. Hittade laxfiléer, som jag stekte med salt och peppar. Det som gör det sista lyftet i smaken, är att strax innan de är klarar, pressa över en halv citron över filéerna
Vispa ihop crème fraiche, chilisås, stenbitsromochkryddor. Finhacka rödlöken och tillsätt den. Låt stå kallt ett tag för bästa smaken, om tid finns gör dagen före för bästa smak
Ta ut och tina laxen. Potatis. Skala potatisenochkoka i lättsaltat vatten. Citrongräddsås. Smaka av med lite salt och peppar och riv i citronskaloch smaka av med citronsaft
Hacka lök och vitlök, fräs i stekpanna. Dela laxen i kuber och fräs lätt, salta och peppra. Tina Broccolinoch dela i mindre buketter, lägg i stekpannan och stek så de blir varma
Lägg laxen med skinnsidan ner på en plåt med bakplåtspapper eller i en ugnsform. Blanda olja, citronsaft, salt och peppar och pensla laxen med blandningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.