Blanda bulgur, apelsin, avokado, persilja och lax. Skär laxen i kuber. Ringla över limedressing. Tillaga bulgur i buljongen enligt anvisning på förpackningen
Blanda bulgur, apelsin, avokado, persilja och lax. Skär laxen i kuber. Ringla över limedressing. Tillaga bulgur i buljongen enligt anvisning på förpackningen
Såhär i novembermörkret kan man känna för lite vitaminer och hälsofrämjande mat, och vi är särskilt förtjusta i detta recept med ångkokt lax och bulgurmed persilja, tomat och lök för det är så himla gott och enkelt
Servera med turkisk youghurt samt en citronklyfta. 4 laxfileer. 3 dl bulgur. Petra 4 laxfileer. 3 dl bulgur. Det här är en gammal klassiker hos mig som jag inte gjort på evigheter
Hittade laxfiléer, som jag stekte med salt och peppar. Till laxen gjorde jag remouladsås, enkelt och god sås, som man bara rör ihop under tiden laxen steks
Vispa ihop crème fraiche, chilisås, stenbitsrom och kryddor. Finhacka rödlöken och tillsätt den. Låt stå kallt ett tag för bästa smaken, om tid finns gör dagen före för bästa smak
Servera laxen tillsammans med kokt potatis, citrongräddsås och sallad. Ta ut och tina laxen. Smaka av med lite salt och peppar och riv i citronskal och smaka av med citronsaft
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.