Skär paprikan, salladen och ananasen i bitar, lägg i tillsammans medlaxen. Salta med örtsalt. 1,25 dl Glutenfri Couscous. 2 msk salt1 lax AnanasPaprikaSalladBasilikaGräslökDill. Skär laxen i mindre kuber, ångkoka eller koka laxen i 7 minuter, undertiden koka upp vattnet med salt och buljongen, när vattnet har kokat, ta av kastrullen från plattan, lägg i couscousen, låt stå i 3 minuter, krydda med basilika, dill. 1,25 dl Glutenfri Couscous
Hittade laxfiléer, som jag stekte med salt och peppar. Till laxen gjorde jag remouladsås, enkelt och god sås, som man bara rör ihop under tiden laxen steks
Vispa ihop crème fraiche, chilisås, stenbitsrom och kryddor. Finhacka rödlöken och tillsätt den. Låt stå kallt ett tag för bästa smaken, om tid finns gör dagen före för bästa smak
Servera laxen tillsammans med kokt potatis, citrongräddsås och sallad. Ta ut och tina laxen. Smaka av med lite salt och peppar och riv i citronskal och smaka av med citronsaft
Häll smeten i en långform klädd med bakplåtspapper. Lägg blåbär på smeten. Låt den svalna i formen och lyft sedan upp hela papperet med kakan ur formen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.