Ingredienserlax och torsk för 4 port3 dl matlagningsgrädde1 pkt philadelpiaosten näve färsk basilikaett gäng med körsbärstomaternågra oliveren vitlöksklyfta salt och peppar ca 2 dl räkor utan skalBörja med att dela laxen och torsken i mindre bitar och lägg i en ugnsform. Ingredienserlax och torsk för 4 port
De tinade torskbitarna lindade jag in två skivor kallrökt lax och la i en ugnsfast form. Innan vi flyttade bodde vi väldigt nära en stor matvaruaffär med en fiskvagn utanför
De tinade torskbitarna lindade jag in två skivor kallrökt lax och la i en ugnsfast form. Innan vi flyttade bodde vi väldigt nära en stor matvaruaffär med en fiskvagn utanför
Fisksoppa med torsk och lax. 300 gram torsk och lax (finns färdigskurna tärningar i frysdisken, men går lika bra med att skära egna kuber). Skär lagom små bitar av torsken och laxen (om ni inte köpt fördiga kuber som jag) vänd ner i kastrullen och låt sjuda i 5- 7 minunter eller tills fisken är genomkokt. 300 gram torsk och lax (finns färdigskurna tärningar i frysdisken, men går lika bra med att skära egna kuber)
Tillsätt crème fraiche, torsk, lax, räkor, pressad citron och dill. 1200 g lax. 1200 g torsk 200 g lax 1 liten paprika 5 små potatisar 2 tomater 2 morötter 0,5 liten squash 0,5 purjolök 1,5 l vatten 1 tärning fiskbuljong 3 dl crème fraiche 200 g räkor i lake 0,5 citron, saften 1 dl dill, hackad salt och pepparSkär torsk och lax i små bitar
Jag valde både fryst torskfilé och fryst laxfilé som jag tinade upp. 200 g laxfilé. biffarDillsåsfiskfiskbiffarlaxsåstorsk 400 g torskfilé. 200 g laxfilé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.