Mosa potatisoch pals-ternacka liteslarvigt med en ballongvisp. Blanda gelatinet med lite av moset. Skär upp eller stansa ut rundlar (puckar) med ett mått och lägg upp på tallrikar med laxrosor
Fördela salt, socker, peppar ochdillstjälkar runt om laxen. Spara hälften tilllaxpudding. Skala och koka potatisen mjuk i lättsaltat vatten i en kastrull
kallröktlax. Hacka laxochdill. Tänk på att laxen också bidrar med sin sälta. Skala ochfinhacka löken. Fräs den i smör under omrörningtills den blirliteglansig
dillmajonnäs. Posted in. Skicka med e-post. BlogThis. Dela på Twitter. Reaktioner. dillmajonnäs. 300 g färskpotatis. 250 g kallröktlax. 3 salladslökar, skivade. 300 g färskpotatis. 250 g kallröktlax. 3 salladslökar, skivade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.