Denna gång använde jag mig av lax men det är även gott med ex torsk. 500 gr lax eller annan fisk. Häll över laxen Ställ in i mitten på ugnen i cirka 20 -25 minuter, känn efter så fisken är genomstekt. 500 gr lax eller annan fisk
Bland annat den här urgoda laxen som det så vanligt heter "lagar sig själv" i ugnen. Den tid det tar för laxen i ugnen är ungefär samma som det tar för polentan att bli klar från det att du blandar ner grynen i buljongen
Den här ugnsbakade saftiga laxen med en len citron och basilikasås fick bli veckans fiskrätt. 500 - 600 g laxfilé med skinn. Värm ugnen till 200 C och klä en liten ugnsfast form (lagom stor för laxen) med bakplåtspapper. 4 portioner 500 - 600 g laxfilé med skinn
Grillad lax är ju så gott. Marinera lax en med örtsalt, persillade, sweet chili och svartpeppar. 1 bit laxfilé med skinn. -Mama Skogly ♥ 1 bit laxfilé med skinn
Har en förkärlek till lax i foliepaket. lägg i laxen. dela upp o lägg detta över laxen. ) laxen. 2 bitar färsklax ca 150 g styck. 2 bitar färsklax ca 150 g styck
Smöra en ugnsform och lägg i laxen. 4-6 st laxfiléer. 4-6 st laxfiléer. Idag stod det svarta drakenfisk på matsedeln och jag utgick ifrån det receptet när jag gjorde middagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.