Strimla köttet och fräs i smör. I med allt till röran utom chreme fraichen. Låt puttra i ca 1 timme. Om det behövs skruva upp värmen lite emot slutet. Håll koll så att inte all vätska kokar bort. När lite av vätskan återstår så i med chreme fraichen.
Kyckling. Servera med skivad röd lök och liba bröd. Kyckling. Servera med skivad röd lök och liba bröd. Korienderkryddad kyckling i libabrödmed magnosalsa och vitlökscreme (4 portioner). 600 gram strimlad kycklinglårfilé. Krydda kycklingfilén och stek den i lite olja på medelhög värme 5-6 minuter tills den är färdig. 600 gram strimlad kycklinglårfilé. Krydda kycklingfilén och stek den i lite olja på medelhög värme 5-6 minuter tills den är färdig
Krydda den med peppar och kycklingkrydda. Strimla kycklingen och fräs den i lite matfett. Fräs lök, bacon och champinjoner i stekpannan tills det fått lite färg tillsätt sen paprikan och låt den fräsa med
Skär kycklingfiléerna i grova bitar, förstek bitarna och lägg dem sedan i pajskalet. Skiva champinjonerna och fräs i smöret tillsammans med grovhackad bacon
Friterad kycklingmed sötsur sås – sååå himla gott. (något vi inte äter jätteofta eftersom att jag inte är något fan av de processade kycklingbitarna man köper i butik… )
Bryn kycklingen runt om i smör så den får färg, men inte blir genomstekt. Lägg kycklingen i en ugnsfast form och strö över skivad vitlök, hackad chili, färsk eller torkad timjan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.