Här hemma äter vi ofta lax, det är både gott och nyttigt. Lägg laxbitarna i en smord ugnfast form. 4 st laxfiléer. Ingredienser för 4 personer 4 st laxfiléer
Hittade laxfiléer, som jag stekte med salt och peppar. Till laxen gjorde jag remouladsås, enkelt och god sås, som man bara rör ihop under tiden laxen steks
Vispa ihop crème fraiche, chilisås, stenbitsrom och kryddor. Finhacka rödlöken och tillsätt den. Låt stå kallt ett tag för bästa smaken, om tid finns gör dagen före för bästa smak
"Ännu mer lax. varmrökt lax och ingredienser till en helt underbar basilikasås med parmesan. Servera laxen tillsamans med de ugnsrostade grönsakerna, basilikasåsen och sallad
Dela laxen i kuber och fräs lätt, salta och peppra. 2 laxfileér. Hacka lök och vitlök, fräs i stekpanna. Tina Broccolin och dela i mindre buketter, lägg i stekpannan och stek så de blir varma
Skär laxen i bitar och lägg i en ugnsform. Häll över laxen och strö över riven ost. Lax i citron- och hummersås med kräftstjärtar, ca 4 portioner. 4 laxfiléer. Lax i citron- och hummersås med kräftstjärtar, ca 4 portioner. 4 laxfiléer
Den är dessutom himla nyttig med laxen, spenaten och sötpotatisen. laxfiléer. Smöra en ugnsform och lägg rätt så mycket spenat i botten, lägg laxen över, salta och peppra
Denna gång använde jag mig av lax men det är även gott med ex torsk. 500 gr lax eller annan fisk. Häll över laxen Ställ in i mitten på ugnen i cirka 20 -25 minuter, känn efter så fisken är genomstekt. 500 gr lax eller annan fisk
Lax var det här. Det blir så gott när man blandar potatisen såhär och bara lägger laxen ovanpå. En riktig storfavorit här hemma med krämig dillpotatis och massor av citronpeppar
Lägg laxen med skinnsidan ner på en plåt med bakplåtspapper eller i en ugnsform. Blanda olja, citronsaft, salt och peppar och pensla laxen med blandningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.