Scroll down for englishi februari)sipp, nada, nothing - nollyou name it point and shootdet visste jag inte ens vad det var för fem år sen, än mindre vad systemkameror kunde göra)Och jag älskar detMed den här tårtan vill jag tacka alla Er som läser
I morse ringde klockan i tid. 1 dl havregryn, 2 äggvitor och 1 skivad banan, kryddat med kanel som steks på låg värme i lite kokosolja. 1 dl havregryn, 2 äggvitor och 1 skivad banan, kryddat med kanel som steks på låg värme i lite kokosolja
Smörkräm- riv skalet från väl tvättade limefrukter. Det blir en rätt så stor tårta med detta receptet, men vill man så kan man grädda bottnarna i mindre formar och göra fyra istället för tre
Åh, jag älskar cart d´ors mascaraponeglass med skogsbärssås och pistagenötter och när jag igår såg den för extrapris i icakatalogen fick jag en idé, jag ska göra min egen mascaraponeglass
Blev en tre lika delar botten med smak av vanilj,vaniljkräm i alla lagren och även toppade med de ett lager och färska jordgubbar som jag dekorerade med mjölkchoklad
Och det bästa av allt - SÅ lätta att göra. Ett riktigt festligt knäckebröd som gör succé både hos lillebror och gammelfarfar, och som i det närmaste smakar chips, om inte hundra gånger godare
Florsocker. Ett 8-bitars anslag (Följ receptet och tillsätt 1 msk mortladekardemummakärnor i smeten). 1-2 msk mjölk. Kör ihop mandelmassa och vaniljkräm till en klumpfri massa med vinge i köksassistenten, tillsätt 1-2 msk mjölk för att få en krämigare konsistens. Sikta sist florsocker över semletårtan 8-bitars anslag. 1 msk mortladekardemummakärnor i smeten. 1-2 msk mjölk
Jag hade formbrödsreceptet som bas men hade lite mindre "blött" i. Today is the day. Eftersom fyllningen i sig är ganska blöt och ska hjälpa brödet att bli mjukare så ville jag ha det lite torrare än vanligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.