Lasagne med valnötssås och portabello
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 paket glutenfria lasagneplattor
  • 2 dl strimlad mozzarellaost
  •  
  • Svamp- och valnötssås
  • 450 g valnötter
  • 100 g soltorkade tomater
  • 4 msk olivolja
  • 250 g finhackad portabellosvamp
  • 5 hackade vitlöksklyftor
  • 400 g krossade tomater
  • 2½ msk tomatpuré
  • 1 msk torkad basilika
  • 2 msk tamarisås eller glutenfri japansk sojasås
  • Salt
  • Svartpeppar
  •  
  • Bechamelsås
  • ½ dl rismjöl
  • ½ dl majsstärkelse
  • maizena
  • 1 liter valfri mjölk
  • 100 g smör
  • eventuellt laktosfri
  • 1½ dl riven parmesanost
  • Salt
  • Nymalen svartpeppar
  • Eventuellt lite riven muskotnöt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.