Jag tror inte att jag har ätit och/eller köpt någon typ av "skav" sedan jag flyttade hemifrån (vilket var för ganska länge sedan) men häromdagen såg jag ett paket lammskav i frysdisken
Sen har jag parat ihop Pulled Oatsen med salta och knapriga nachos, en limesyrlig och rökig sötpotatiskräm, frisk myntapesto och söta granatäppelkärnor
Häromdagen åt vi lammpita på lammskav (från Åbrånets limousin), grönsaker och rabarberchutney. När bröden jäst färdigt vänder du upp dom försiktigt på bakplåtar med papper
Sen stekte jag lite aubergine till och sedan en sallad på pitabröd och sen på medlammskavet. Nu finns det fryst lammskav i frysdiskarna och det går bara på några minuter att få till denna skav
Jag pimpade pastan lite extra med knaperstekt bacon men rätten funkar precis lika bra utan. Lägg ärtorna i en kastrull med vatten och låt sjuda i ett par minuter
Fördela köttet med en träsked. Späd med ett par matskedar kokvätska från pastan om det behövs. Stek lammfärsen och löken under lock i en tjockbottnad kastrull på medelstark värme i 8-10 minuter
Började med mojito, sen blev det pasta med kyckling, myntapesto, lagrad parmesan och pinjenötter plus världens godaste vitlöksbröd, ett par glas jättegott rosé och till sist crème brulee med blodgrapesorbet och en chokladfondant med vaniljglass
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.