Vad lagar man får något när man vill minimera disken (som sker i duschen just nu), samtidigt som man inte vill ha något stekos för den gamla spisen står i den nymålade loungen, samtidigt som man vill ha mat nu och det är lördagkväll
När jag äntligen fick provat att tillaga lammracks, hade jag väl glömt min systemkamera på jobbet, så det fick bli till att ta bilder med pocketkameran, vilket inte alls blir lika fina bilder Men men
Nu så var det väl dags för ett liten inlägg. Vi köpte ett lamm och styckade och lade in i frysen för ett tag sedan, visst är det lite att pyssla med men sååå värt det om man får tag på bra kött
Några lammracks som får steka till 58g i innertemperatur är alltid rätt. Med en doft av vitlök och mynta i kombination med ett glas Australiensk Shiraz så kan kvällen inte bli bättre
Lamm. Putsa lammracksen från senor. Riv vitlök, hacka rosmarin och blanda med persilja. Gnid in lammköttet med blandningen runt om, lägg på ett fat och skvätt över vinägern
När man skall göra denna rätt måste man tänka på tiden som det tar att göra de olika momenten. Det är lagom att steka potatisen när lammracksen ställs in i ugnen
Jag tänkte börja detta inlägg med ett erkännande. Som den finsmakare och experimentella matbloggare jag vill utge mig för att vara, är det ett väldigt penibelt sådant
Då är det påsk igen och vi inledde påsken igår med att laga lammracks. Lammracksen kryddades med vitlök och rosmarin och de blev väldigt goda och saftiga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.