Salta och peppra leverskivorna. Vänd dem i vetemjöl så att de får en lätt pudrad yta. Stek baconet knaprigt i en stekpanna, låt rinna av på hushållspapper
Jaha, den första leverrätten gick ju bra. För att inte säga mycket bra. Jag passar på att smida medan levergrytan är varm och slår till på en riktigt klassiker, kalvlever anglais
Vaniljsås kan vara lite knepigt att göra, men med tålamod och övning blir det en hitt. Passar till pajer, rabarberkompott eller som lager i en klassisk tårta
Stek baconstrimlorna krispiga och spara fettet. Lägg baconet åt sidan. Stek den mjölade kalvlevern gyllenbrun i lite av baconfettet och smör, salta och peppra med vitpeppar
1. Stek baconstrimlorna krispiga och spara fettet. 2. Lägg baconet åt sidan. 3. Stek den mjölade kalvlevern gyllenbrun i lite av baconfettet och smör, salta och peppra med vitpeppar
Tina spättan om den varit fryst. Panera filéerna i mjöl blandat med salt och peppar. Lägg Milda en i kall stekpanna och ställ in plattan ett eller två steg under högsta läget
Skär levern i skivor, salta och peppra. Vänd dem i vetemjöl så att de får en lätt pudrad yta. Stek baconet knaprigt i en stekpanna, låt rinna av på hushållspapper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.