Du har nu din egna Big Mac-sås till en somrig picknick med hamburgare. Nu släpper McDonald’s sitt recept på deras mytomspunna Big Mac-sås – som jag ska få provlaga
Grillkycklingar är i allmänhet mindre, så räkna med att du behöver två stycken till detta recept. Du kan med fördel förbereda allt och sedan hetta upp i långpanna i ugnen strax innan gästerna anländer
Idag tar vi det lugnt hemma och pysslar med lite olika saker, senare idag ska vi klistra in lite kort i våra nya fotoalbumen som vi har köpt och rensa ur garderober och kökskåp
en ring falukorv bulgarisk fårost, fetaost eller liknande gul lök soltorkade tomater i olja olivolja paprikapulver, gärna rökt svertpeppar Dra av skinnet från och snitta den tvärsöver med en tumsbredd mellan skårorna Fyll snitten med ost, lök och tomat och ringla över oljan samt pudra över paprikan
Perfekt även som brunch ihop med ett gott bröd som du kan doppa i såsen. Knäck försiktigt i äggen en bit ifrån varandra och ställ in pannan i mitten av ugnen
Ös med vätska från bönsoppan och rör ner redningen i soppan. Vitsen med pasulj är bara att det ska få ta sin tid, ingredienserna gör sitt utan att du behöver passa något
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.