24 cm
i diameter. Ställ formen i frysen ca 15 min Sätt ugnen på 225 grader 2. Fräs färsen i smör i en stekpanna. Skala och pressa i vitlöken. Strö på 1 tsk salt.
½ tsk
salt. Blanda ägg-smeten med färs och persilja.
kavla degen mellan två bakplåtspapper och klä en pajform med den. Smaka av med salt och peppar. Garnera med tomatjuice, riven Västerbottensost och resten av pajdegen
Krydda med salt, nymalen svartpeppar och gärna lite torkad eller färsk oregano. Blanda 2 dl crème fraiche, 1-2 msk majonnäs och 2-3 msk ajvar relish (mild eller stark, välj själv) i en skål. 2-3 msk ajvar relish
Så här kommer receptet på kyckling med panko och ajvar röra. Har hunnit med några promenader och givetvis så har det handlats mat, vi handlar en gång i veckan och det funkar väldigt bra
Blanda med vetemjölet till en grynig massa, tillsätt vattnet och blanda hastigt ihop till en pajdeg. Jämna till kanterna och nagga botten med en gaffel
syrad chilisås att smaksätta med. Eventuellt också chilisås om du vill ha en starkare ajvar. Lägg paprika och aubergine på en plåt med skalet uppåt och grilla i ugn tills skalet är bränt
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.