Det är med stor respekt jag nu tillagar resten av det här lammetoch inser hur oerhört nyttigt det är att lära sig mer om djuruppfödning och bra råvaror när man ska laga mat från grunden under flaggen “närproducerat”
Knid in lammetmed hackad timjan och vitlök, salta och peppra. Lamm, kotteletter, lammbitar, file. Halvera tomaterna och lägg dom på ett bakplåtspapper med snittytan uppåt
Samtliga lamm kommer omedelbart fram och skuffas i tron att det ska bjudas på något gott. Vi har några vänner med anknytning därifrån vars föräldrar håller lamm som vi brukar hälsa på på somrarna
Här är ett bra recept på en festlig och god middag med något så lyxigt som rostbiff av lamm. Lamm ska aldrig stekas alltför hårt, för då blir köttet torrt, segt och trist
När vi kom fram till Lycksele i torsdags hade Robert förberett en fantastiskt god lammgryta som vi åt på lantbröd tillsammans med sallad, rödlök, tomat, srirachamajonnäs och röd spetskål
För ett laktosfritt recept ta bort fetaostenLammkött (jag använde resterna från (lammframdelen)en avocado per personfetaost efter smaken vitlöksklyfta,pressadsalt,pepparstekfettLinserna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.