Köttfärsbiffar smaksatta med bl. a vitlöksalt och pizzakrydda (kryddblandning med oregano, mejram och basilika) serverat med råstekt vitlökspotatis och en kall créme fraicheröra med tomat och basilika (använder Crème Bonjours färdiga)
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Idag var det åter dags för mina favoritingredienser. Igår var det lite tyst ifrån mig för jag hade stickafton här hemma och vi hade fullt upp att äta, dricka kaffe, prata och sticka
Bryn färsen i fettet i en stor stekpanna. Lägg i lök, vitlök och morötter och fräs ett par minuter. Blanda ner vitkål, kryddor, senap, soja, buljongtärning och vatten
Idag va jag sugen på köttfärspaj men när jag bläddrade igenom gamla kokboken så hittade jag en köttfärsrulle med köttfärs, morötter kål, curry och lite annat
Innan jag började med Lchf brukade jag göra en sån här gratäng fast med potatis och lite mer saker i men eftersom vissa saker i den inte är godkänt när man äter Lchf så ändrade jag om det lite så det passade just Lchf
Haha, nu när jag skulle döpa dessa skapelser så kunde jag inte komma på vad jag skulle kalla dom. Det är ett problem ibland när man hittar på lite egna recept - vad ska man kalla det man hittar på
En klassisk dansk Flæskesteg med rödkål är otroligt gott. 4 persCa 1,2kg Ribbestek eller Ca 7-800g Kotlettrad med svålSalt, helst GourmetsaltCa ½dl Steksky2½dl Matlagningsgrädde½msk Vetemjöl1msk Kalvfond½dl MjölkLite sojaSaltVitpepparLägg steken med svålen nedåt i en ugnseldfast form