panna cotta. Vid servering, toppa med några hackade, rostade hasselnötter. Fördela panna cottan i 6 vattensköljda glas. Fördela rabarberkompotten över panna cottan i glasen och ställ kallt i minst 1–2 timmar, gärna till nästa dag
Jag syftar, som inlägget redan avslöjat, på mina kanel-panna cottamed lingon i glöggelé. Ändå ska jag erkänna att jag delvis frångår min princip att den gräddsöta panna cottan alltid mår bra av ett syrligt tillbehör
Koka upp grädde och mjölk med vaniljstång och socker. Spritsa ut körsbärskräm på panna cottan. Blanda ägg, socker, körsbärspuré och citron i en gryta, sjud med konstant omrörning på mellanvärme till en kräm
gelatinbladen att mjukna i en skål med kallt vatten. En av mina favorit desserter, helt ljuvlig i sin enkelhet denna gång blev det bara vanilj till samksättning
Börja med att blötlägga gelatinbladen till panna cottan. Själv tycker jag att balansen mellan panna cottans sötma och ett syrligt tillbehör är det som fulländar desserten i fråga
Lägg päronkompotten på pannacottan och strö över kaksmulorna. Om kompotten är för lös, så lyft ur päronen och koka ner vätskan och blanda sedan ihop med päronen igen
Choklad-panna cottamed frostnupna bärPortioner. Panna cotta. Värm upp grädden och mjölken med sockret. Sila såsen genom en finmaskig sil och servera den till den färdiga panna cottanmed de frostnupna bären och de rostade cashewnötterna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.