Och här kommer dagens middagstips med fokus på alla bra matrester som ni säkert har i kylen idag. Kanske finns det lite gammalt ris (bra grej att ha frysen), lite grönsaker (färska eller frysta) och ägg som kan ha gått ut för ungefär en månad sedan
Tillsätt det kokta riset och stek i ytterligare någon minut under omrörning. 5 dl kallt kokt ris. Så här gör du 30 minuter Skala och hacka lök och vitlök
Häll risetmedgrönsakerna i en skål eller på en tallrik och lägg pinjenötterna ovanpå riset. Lägg fram en stor sil med små hål bredvid dig för att snabbt kunna sila bort oljan när nötterna är klara
Gärna med en mandolin om du har. Rostade grönsaker. Skär bort det träiga längst ner på sparrisen. Blanda samman på en plåt med olja samt salt och peppar efter smak
Quornfiléerna marinerades i köpt marinad, vanlig med någon allroundsmak. Vi hade kokt ris i kylen så den här stekta ris-rätten gick lätt att fixa fram till grillmiddagen igår
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.