Fräs den i smör i en tjockbottnad gryta. Skala och finhacka löken. Tillsätt senap, fond och 2 msk whisky, resten av grädden, peppar, farinsocker och soja. Rör ner den i såsen och låt koka ca 5 min
Lägg dem i formen och ös med marinaden. citron, finstrimlat skal. Vänd kyckling och päron 2-3 gånger under tillagningstiden. Blanda ner citronskalet när ca 10 min återstår. 4 personer Ingredienser 4 kycklingklubbor, (ca 1,2 kilo) 1 tsk salt 1 krm nymald svartpeppar 2 päron 1 citron, finstrimlat skal Marinad
Provstick gärna med en gaffel för att se att kakan är färdig innan du tar ut den. Häll därefter i smörblandningen som svalnat och vispa till en jämn och slät smet
Häll grädden i en tjockbottnad kastrull och. Häll lite av grädden i äggvispet och vispa ordentligt. Tillsätt resten av grädden långsamt medan du fortsätter vispa
Och jag lovar, det är lika gott som det låter. Den söta vaniljen, denbeska smaken av kaffe smaksatt med lite socker, eller varför inte sirap, då får kaffet en hint av kola
oblekt tygstycke (somska vara kryddpåse i buljongen när den kokas). Tillagningen av soppan är inte alls svår men långdragen och har många moment somska betas av
Men skamdensom ger sig heter det ju och eftersom vi gärna vill lära oss och bli bättre och bättre på matlagning så bestämde vi oss för att ge det en chans till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.